Eurobasket

Φλέμινγκ: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Κρις Φλέμινγκ δήλωσε περήφανος για την πρόκριση της Γερμανίας στους «8» του Ευρωμπάσκετ και εξήρε την απόδοση των Σρέντερ και Τάις.

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Περιμέναμε δύο χρόνια για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Το αξίζαμε κι ελπίζω να αξίζουμε ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός τεχνικός της γερμανικής ομάδας και πρόσθεσε: «Παρότι δεν αρχίσαμε καλά, συνέχισαν να πιστεύουν και το έβλεπα αυτό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα κι όταν άρχισαν να μπαίνουν επιτέλους τα σουτ κερδίσαμε. Η επιμονή μας ανταμείφθηκε. Ο Σρέντερ και ο Τάις ήταν καταπληκτικοί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούμε για τον προημιτελικό».

Όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για την Ισπανία, επικρατέστερη αντίπαλο της ομάδας του στα προημιτελικά, δεν θέλησε να πει πολλά πριν από τον αυριανό αγώνα της με την Τουρκία για τους «16». «Προφανώς και σέβομαι τους Γκασόλ και την Ισπανία, είναι μια απίστευτη ομάδα. Σίγουρα η Τουρκία είναι το αουτσάιντερ, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω πριν γίνει το αυριανό παιχνίδι», αρκέστηκε να αναφέρει.

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Τάις που είχε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ επισήμανε: «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί και εύστοχοι. Στο δεύτερο επιτεθήκαμε περισσότερο στο καλάθι και βάλαμε τα ελεύθερα σουτ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει που έκανα ρεκόρ πόντων, αλλά που κερδίσαμε. Μου αρκεί αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x